Sappige lamsbout met rozemarijn en knoflook
Wil je een goed stuk vlees op tafel zetten met de feestdagen, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Met dit recept zet je een sappig stuk lambsbout op tafel met rozemarijn en knoflook. Heerlijk! Een goed stuk vlees, van een goede én biologische slager, is wel essentieel. Het bereiden van de bout kost wel de nodige tijd, maar eenmaal in de oven heb je je handen vrij. Serveer de lamsbout met geroosterde groenten en wat gebakken aardappeltjes. Smullen!
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 4,5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |