Sardientjes van de BBQ

Sardientjes van de BBQ


2 personen

Wie ooit aan de Zuid Spaanse kust is geweest, kan zich het beeld van de sardientjes op een stokje van de barbecue vast herinneren. En wist je dat zo'n geroosterd sardientje ook super gemakkelijk is om zelf te maken? Laat de sardientjes van tevoren minimaal een uur marineren in een marinade van een scheutje olijfolie, het sap van een halve citroen, een halve rode peper, een teentje knoflook geperst, wat zeezout en een handje fijngehakte bieslook. Rooster de sardientjes in 2 tot 3 minuten per kant goudbruin op de bbq. Zomerzon en een glaasje witte wijn erbij en genieten maar. Eet smakelijk! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Citroencouscous met sardines
 13
PhilippineLiefde voor Lekkers
Bruschetta met sardientjes
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Garnalenspies voor de BBQ
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
BBQ tip Zalm spiesjes
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.