Saté van ossenhaas
Gewone kipsaté of een saté van de haas, héérlijk! Maar dé ultieme saté is toch wel saté van ossenhaas. En het liefst geroosterd op de bbq met een lekkere zelfgemaakte pindasaus erbij. Laat de saté lang marineren in een mengsel van ketjap, olie, rode peper en knoflook zodat de smaken lekker kunnen intrekken. Bak ze vervolgens op de barbecue of op de grill, serveer met pindasaus en smullen maar. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: minimaal 1 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |