Schnitzels met champignonroomsaus

Snelle basis groentesoep


Een schnitzeltje op zijn tijd is echt ontzettend lekker, en daarom heb ik nu een heerlijk recept voor jullie om zelf gepaneerde schnitzeltjes met smakelijke champignon-roomsaus te maken. Zelf paneren dus, want dan krijg je ook geen onzinnige ingredienten in je eten. Voordeeltje: dat is heel erg makkelijk en je hebt er nauwelijks iets voor nodig. een beetje bloem, paneermeel, ei en citroen. De saus maak je uiteraard met verse champignons en je bindt hem met een zelfgemaakte roux en wat creme fraiche. Smakelijk eten!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Silke Numan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.