Scotch broth met runderspekjes
Scotch broth is een vullende boerensoep uit Schotland gemaakt van rund-of schapenvlees met groenten en parelgort. In deze variant zitten er ook runderspekjes in de soep verwerkt. Dat geeft de soep een lekkere zoutige bite. Deze strooi je aan het eind, net voor het serveren, over de soep. Eet de Scoth broth met een lekker stuk boerenbrood en je hebt een heerlijke maaltijd!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |