‘Scotch Eggs’

‘Scotch Eggs’


Een gekookt ei in een gehaktbal, met een chique woord ook wel Scotch Eggs genoemd. Van origine worden de gehaktballen gefrituurd, maar een iets gezondere variant kan natuurlijk geen kwaad. Deze Scotch Eggs zijn gemaakt met mager rundergehakt en zijn in de pan gebakken. Op deze manier blijft het gehakt hier en daar nog een beetje rauw, maar dat kan geen kwaad. Super lekker en erg leuk om een keer te variëren met de alom bekende gehaktbal. Heerlijk als snack met wat ketchup, maar ook heerlijk bij de stamppot. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Muriël Moraal
  • Simone Heemskerk
  • Bianca Catlady
Steak Tartare
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 9
Foody redactieFoody redactie
Sangrita
CocktailiciousCocktailicious
Amerikaans gehaktbrood
 26
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Video: Bloody Mary Cocktail
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.