Selderijsalade
Selderijsalade, heerlijk! Op een toastje, een broodje of als bijgerecht bij de avondmaaltijd. Nu kun je natuurlijk makkelijk een bakje kant-en-klare van deze salade kopen, maar nóg lekkerder is het om deze gewoon zelf te maken. Heerlijk fris met een appeltje, rozijntjes en pecannoten. Klinkt goed toch? Geniet ervan.
Dit recept is als je kwark gebruikt i.p.v. Griekse yoghurt Voedselzandloper proof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |