Shaslick-gehakt spiesjes

Foody Redactie


Ik ben echt dol op gehaktballen! Lekker bij een goed bord Hollandse pot, in de soep, op brood: you name it, I love it! Dat deze gehaktbalspiesjes dus een hit werden in huize Brenda was eigenlijk geen verrassing. Je maakt ze op de barbecue ( duh! Het is zomer!), en je wisselt de balletjes lekker af met stukjes gele en rode paprika. Mocht het weer nou niet echt barbecueproof zijn dan laat je de spiesjes en de paprika weg en hupsakee: gehaktballen voor bij stamppot!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.