Shaslicks van varkenshaas

BBQ Tip: Zelf shaslicks maken


6 personen

Op mijn 'late' birthday party zijn we gaan barbecuen. Aangezien ik niet alles qua vlees lekker vind, ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van shaslicks. Ik ben dol op varkenshaas en daarom ben ik aan de slag gegaan met het maken van shaslicks van varkenshaas. Ik heb het vlees lekker een nachtje laten marineren zodat alles smaken goed intrekken. Rijg de shaslicks de volgende dag met paprika, ui en/of champignons of andere groentes die je lekker vindt. Ook spek is een goede en smaakvolle toevoeging. Enjoy!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.