Shaslicks van varkenshaas

BBQ Tip: Zelf shaslicks maken


Op mijn 'late' birthday party zijn we gaan barbecuen. Aangezien ik niet alles qua vlees lekker vind, ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van shaslicks. Ik ben dol op varkenshaas en daarom ben ik aan de slag gegaan met het maken van shaslicks van varkenshaas. Ik heb het vlees lekker een nachtje laten marineren zodat alles smaken goed intrekken. Rijg de shaslicks de volgende dag met paprika, ui en/of champignons of andere groentes die je lekker vindt. Ook spek is een goede en smaakvolle toevoeging. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.