Shaslicks van varkenshaas
Op mijn 'late' birthday party zijn we gaan barbecuen. Aangezien ik niet alles qua vlees lekker vind, ben ik zelf aan de slag gegaan met het maken van shaslicks. Ik ben dol op varkenshaas en daarom ben ik aan de slag gegaan met het maken van shaslicks van varkenshaas. Ik heb het vlees lekker een nachtje laten marineren zodat alles smaken goed intrekken. Rijg de shaslicks de volgende dag met paprika, ui en/of champignons of andere groentes die je lekker vindt. Ook spek is een goede en smaakvolle toevoeging. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |