Simpele pasta met ansjovis, tomaat en basilicum

Simpele pasta met ansjovis, tomaat en basilicum


Pasta op z'n tijd is heerlijk. En voor een echt lekkere pasta heb je vaak niet eens zo heel veel ingrediënten nodig. Zo ook niet bij deze gemakkelijk te maken pasta met ansjovis, tonijn, tomaat en basilicum. Ontzettend lekker, vol van smaak en dat alles binnen een klein half uurtje. Ideaal! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Vera Bosch-Brakeboer
  • Esmée Kramer
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.