Smashed potatoes
Een knapperige buitenkant met een zijdezachte binnenkant. Dat is precies zoals een smashed potatoe hoort te zijn. Deze smashed potatoes zijn heerlijk op smaak gebracht met knoflook, boter en peterselie, maar je kunt ze op smaak brengen met alles wat je lekker vindt. En echt, wat zijn zijn ze lekker! Serveer ze als bijgerecht bij een stukje vlees of vis en je hebt een heerlijk maaltje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |