Snelle flammkuchen tortilla
De snelle pizza met een tortilla bodem, ofwel de tortizza, die is vrijwel bij iedereen bekend. En zo'n tortilla kun je ook heel handig gebruiken als bodem voor een flammkuchen. Hoewel het deeg voor flammkuchen niet moeilijk is om te maken, is zo'n tortilla bodem toch nog net even ietsje sneller. Deze snelle flammkuchen met crème fraîche, spekjes en rode ui zet je binnen 15 minuten op tafel. Perfect als snelle lunch, maar ook super om als hapje bij de borrel te serveren.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |