Snelle flammkuchen tortilla

Muffins met citroen en bramen


De snelle pizza met een tortilla bodem, ofwel de tortizza, die is vrijwel bij iedereen bekend. En zo'n tortilla kun je ook heel handig gebruiken als bodem voor een flammkuchen. Hoewel het deeg voor flammkuchen niet moeilijk is om te maken, is zo'n tortilla bodem toch nog net even ietsje sneller. Deze snelle flammkuchen met crème fraîche, spekjes en rode ui zet je binnen 15 minuten op tafel. Perfect als snelle lunch, maar ook super om als hapje bij de borrel te serveren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jozé van den Oetelaar
  • Lhruisch
  • Arenda Spaans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.