Snelle kaasstengels
Zo af en toe deel ik recepten, die ik eigenlijk geen eens echt een 'recept' mag noemen. Zo ook deze supersnelle kaasstengels. Zo dodelijk eenvoudig dat het niet het label recept zou mogen dragen. Maar goed, lekker zijn ze wel! Met slechts vier hoofdingredïenten zijn deze kaasstengels zo klaar. Snijd de bladerdeeg in stroken, bestrijk met een losgeklopt ei, strooi er als je wilt wat paprikapoeder overheen, wat zeezout, gersapte kaas en schuif ze de oven in voor zo'n 15 min. That's all. Yummy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |