Snelle kaasstengels

Snelle kaasstengels


Zo af en toe deel ik recepten, die ik eigenlijk geen eens echt een 'recept' mag noemen. Zo ook deze supersnelle kaasstengels. Zo dodelijk eenvoudig dat het niet het label recept zou mogen dragen. Maar goed, lekker zijn ze wel! Met slechts vier hoofdingredïenten zijn deze kaasstengels zo klaar. Snijd de bladerdeeg in stroken, bestrijk met een losgeklopt ei, strooi er als je wilt wat paprikapoeder overheen, wat zeezout, gersapte kaas en schuif ze de oven in voor zo'n 15 min. That's all. Yummy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Sabine Hoogkamer
Muffins met citroen en bramen
 6
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 10
Foody redactieFoody redactie
Kaasstengels van Bladerdeeg
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.