Snelle ravioli met bolognesesaus
Zin in een lekkere pasta? Dan is deze ravioli met bolognesesaus zeker een aanrader. En je kan er het zo simpel maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Grijp dan naar kant-en-klare pastasaus. Wel zin en tijd om uitgebreid te koken? Maak dan zelf lekker een verse pastasaus. Verder kook je de ravioli, bak je het rundergehakt rul met wat knoflook en ui en meng je deze met de pastasaus. Verdeel over de borden, schep de bolognesesaus eroverheen, maak af met een beetje vers geraspte Parmezaanse kaas en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |