Snelle salade met Hüttenkäse

Snelle salade met Hüttenkäse


Een salade is de ideale manier om aan je extra portie groenten te komen. Met deze heerlijke lunchsalade met gegrilde courgette, gegrilde paprika, walnootjes en Hüttenkäse lukt dat prima. Hüttenkäse heeft een hele zachte smaak en smaakt niet te overheersend naar kaas. Een ideaal product als je niet zo’n kaasliefhebber bent, maar wel wat romigs toe wilt voegen aan een gerecht. Deze salade is supersimpel en heel erg snel om te maken. Serveer er wat vers stokbrood bij en klaar en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Hüttenkäse

Hüttenkäse is een jonge ongerijpte kaas en vanwege de frisse smaak is het toepasbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Lekker licht op brood, maar ook in salades, bij vis- en vleesgerechten, of zelfs in een toetje. De variatie is eindeloos! Inspiratie nodig? Probeer dan zeker eens één van deze lekkere en toegankelijke recepten.

Bowl of happiness Bowl of happiness
Baquette uit de oven Baquette uit de oven
Frisse zomersalade met Hüttenkäse Frisse zomersalade met Hütten...
Meer van Hüttenkäse

Favoriet recept van

  • Dee Kay
  • Ankeboogaard
  • Isabel de Bruijn
  • Hüttenkäse
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.