Soepen en Bouillons maken

The Basics #4 Soepen en Bouillons maken


De basis van een lekkere soep is een goede bouillon. Je kunt natuurlijk gewoon bouillon maken van een bouillonblokje, maar zelf maken is echt vele malen lekkerder en veel gezonder. Er komt namelijk niet zo veel zout of gekke conserveringsmiddelen aan te pas en dat is toch wel prettig. In deze how-to leer je hoe je een goede bouillon maakt en ga je van daaruit verder naar heldere en gebonden soepen. Succes!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Wil Joop
Paleo Mosterdsoep
 15
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.