Soepen en Bouillons maken
De basis van een lekkere soep is een goede bouillon. Je kunt natuurlijk gewoon bouillon maken van een bouillonblokje, maar zelf maken is echt vele malen lekkerder en veel gezonder. Er komt namelijk niet zo veel zout of gekke conserveringsmiddelen aan te pas en dat is toch wel prettig. In deze how-to leer je hoe je een goede bouillon maakt en ga je van daaruit verder naar heldere en gebonden soepen. Succes!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |