Soufflé in een citroen
Dit nagerecht steelt het hele jaar door de show: een heerlijke soufflé in een citroen. Het smaakt niet alleen ontzettend lekker fris, het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Wel een paar tips vooraf:
- Houdt je oven dicht als de soufflés erin staan: door koude lucht storten ze in, en dat wil je niet.
- Zorg ervoor dat je gelijk serveert nadat ze uit de oven komen. Dan zien ze er het beste uit.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |