Spaghetti Carbonara van Betty
Ik schaam me een beetje om hte te zeggen, maar voordat ik dit recept maakte, had ik nog nooit pasta carbonara gegeten of gekookt. Erg hé? Omdat ik weer eens meedeed aan de foodblogswap, kon ik mooi het carbonararecept van Bettina uitproberen. Ontzettend lekker en romig, zonder dat er echt room inzit. De ruzola en de rooksmaak van de spekjes maken het helemaal af. Ik ben om!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |