Spaghetti met rucolapesto

Deze spaghetti met rucolapesto is een heerlijke comfortmaaltijd. Je moet even de tijd nemen om dit gerechtje te maken. Je droogt de tomaatjes namelijk zelf in de oven dus dit vergt wat voorbereidingstijd. Als je daar geen tijd voor of zin in hebt, kun je natuurlijk ook zongedroogde tomaatjes uit pot gebruiken, maar echt, zelf drogen is zo ontzettend lekker! Serveer met lekker wat zelfgemaakt rucolapesto en kip en smullen maar. Enjoy!
Bereidingstijd: 20 min, Oventijd: 2:30uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.
![]() |
Zalm met mangosalsa |
![]() |
Zomerse smoothie met banaan, a... |
![]() |
Vegetarische curry met paneer |