Spareribs

Spareribs marineren en bereiden


Spareribs eet je hoogstwaarschijnlijk veelal in een restaurant of anders haal je ze af. Maar zelfs spareribs maken is nog veel lekkerder. Neem wel de tijd, met name het marineren heeft flink de tijd nodig om de spareribs optimaal te laten smaken. Spareribs smaken natuurlijk extra lekker met een stevige barbecuesaus. Deze kun je maken terwijl de ribbetjes in de oven staan. En daarna heerlijk smullen!

Let op: de ribbetjes moeten 24 uur marineren

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • An Burgerhout
  • Gvandriel
Snelle basis groentesoep
 8
Foody redactieFoody redactie
Spareribs uit de slowcooker
 10
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Spareribs uit de oven
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.