Spareribs uit de oven

Spareribs uit de oven


Spareribs zijn heerlijk! En wist je dat het best wel gemakkelijk is om zelf spareribs te bereiden? Belangrijk is wel dat je er de tijd voor neemt. Laat het vlees eerst lekker een tijd marineren en langzaam garen. Hoe langzamer het vlees gaart, hoe malser en lekkerder het wordt. Het vlees moet eigenlijk zo van het bot vallen. Kluiven is dan niet meer nodig. Het resultaat mag er zeker zijn! Geniet ervan.

Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 150 min 

2 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Cj.de.groot
  • Gvandriel
  • Melissa Schurer
  • Anne de Jong
Spareribs marineren en bereiden
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Snelle basis groentesoep
 8
Foody redactieFoody redactie
Spareribs uit de slowcooker
 10
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.