Spätzle met bacon en gekarameliseerde ui
Met dit recept maak je spätzle met bacon en gekarameliseerde ui. Spätzle? Dat is een specialiteit uit Zuid-Duitsland, de Elzas en Zwitserland. Het zijn kleine deegreepjes die gekookt of gebakken worden. Samen met de champignons, uien en spek wordt het een hartverwarmen en herfstig recept. Je moet er wel eventjes de tijd voor nemen. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |