Speculaascake met stoofperen en amandel
Speculaascake is heerlijk, maar soms wil je gewoon even wat anders. Tijd dus voor een andere variant. Een speculaascake met stoofperen welteverstaan. Twee heerlijke herfst/winterse recepten met elkaar gecombineerd. In dit recept zijn stoofperen verwerkt die bereid zijn zonder alcohol, maar met bessensap. De stoofperen zijn net iets zoeter en zijn heerlijk in combinatie met de speculaaskruiden. Heerlijk om van te genieten met een kop koffie/thee of warme chocolademelk. Enjoy!
Tip: het recept voor de stoofperen staat op de pagina van Fransesca Kookt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |