Speculaascake met stoofperen en amandel

Ingrediënten
Speculaascake is heerlijk, maar soms wil je gewoon even wat anders. Tijd dus voor een andere variant. Een speculaascake met stoofperen welteverstaan. Twee heerlijke herfst/winterse recepten met elkaar gecombineerd. In dit recept zijn stoofperen verwerkt die bereid zijn zonder alcohol, maar met bessensap. De stoofperen zijn net iets zoeter en zijn heerlijk in combinatie met de speculaaskruiden. Heerlijk om van te genieten met een kop koffie/thee of warme chocolademelk. Enjoy!
Tip: het recept voor de stoofperen staat op de pagina van Fransesca Kookt.


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |