Speltcrackers met tomaat, ricotta & pesto
Met dit recept maak je een heerlijke amandelpesto met munt. Lekker op een speltcracker samen met tomaat en ricotta. Echt een magisch lunchgerecht. De tomaten worden geroosterd in de oven met wat olijfolie en zeezout. Beleg de crackers met een royale laag ricotta, de tomaten en de pesto, nog wat zwarte peper erover en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |