Spinaziesalade met granaatappel peer en pecan
Fruit verwerken in een salade zorgt voor een lekkere frisse tegenhanger en kan een salade helemaal afmaken. Maar je kunt fruit ook als hoofdingrediënt gebruiken voor een salade. Zoals in deze spinaziesalade met granaatappel, peer, pecan en geitenkaas. De granaatappel en peer zorgen voor een frisse toon tegenover de zoute geitenkaas. Ontzettend eenvoudig om te maken en perfect om te serveren als lunch of bijgerecht. Met een simpele toevoeging van bijvoorbeeld gerookte kip kan deze salade ook prima dienen als volwaardig diner. Klinkt goed toch? Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |