Spread van tuinbonen, erwtjes, munt en pecorino

Foody Redactie


Eet je vegetarisch en vind je het soms lastig om te bedenken waar je je boterhammetje nu toch weer mee moet beleggen? Dan is deze spread van tuinbonen, erwten, mint, pecorino, olijfolie en citroensap echt een aanrader. Beleg je broodje met de spread en leg er een halve bol mozzarella op. Leg er nog wat muntblaadjes en rucola op en besprenkel met wat olijfolie. Als dat geen smullen wordt. Echt een aanradertje!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.