Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum

Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum


4 personen

Deze stamppot met tomaat, spinazie en basilicum zit vol met groente, is minder zwaar dan normaal en is daarom een perfecte lente-stamppot. Helemaal niet lastig om te maken en ontzettend lekker! En wil je hem nog iets meer aankleden? Serveer de lente-stamppot dan met een kaassaus. Ok, hij wordt er wel zwaarder van én zonder saus is hij ook heerlijk, maar mocht je er behoefte aan hebben..? Eet smakelijk! 

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Bart van der Helm
  • Marianne Ent
  • Jenny Rave
  • Colet Vile
  • Wil Joop
  • Elise Remmerswaal
  • Naomi van der Hoeven
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.