Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum

Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum


Deze stamppot met tomaat, spinazie en basilicum zit vol met groente, is minder zwaar dan normaal en is daarom een perfecte lente-stamppot. Helemaal niet lastig om te maken en ontzettend lekker! En wil je hem nog iets meer aankleden? Serveer de lente-stamppot dan met een kaassaus. Ok, hij wordt er wel zwaarder van én zonder saus is hij ook heerlijk, maar mocht je er behoefte aan hebben..? Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Bart van der Helm
  • Marianne Ent
  • Jenny Rave
  • Colet Vile
  • Wil Joop
  • Elise Remmerswaal
  • Naomi van der Hoeven
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.