Steak tartare met mostermayonaise

Foody Redactie


Een lekker en ontzettend gemakkelijk gerecht om te serveren met kerst is de steak tartare. De belangrijkste ingrediënten van de steak tartare zijn verse biefstuk van de slager en de meest verse eieren die je kunt krijgen. Het leuke aan steak tartare is ook dat je het zelf kunt mengen op je bord. Breng de biefstuk alvast op smaak en serveer een deel van de ingrediënten op het bord naast het vlees. Zo kun je zelf kiezen wat je er nog meer bij wilt. Ideaal! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.