Stiltontrifle met peer en amandel

Stiltontrifle met peer en amandel


Een klassieke trifle is een toetjes welke bestaat uit laagjes cake bedruppelt met sherry, fruit en custard. Maar nu wordt het eens tijd voor een hartige variant. Eentje met stilton. Stilton is een wat oudere, brokkelige pittige Engelse kaas.  Deze truffle is echt heerlijk en super als voorgerechtje of als alternatief voor een kaasplank. Het knapperige van de noten is een mooie  tegenhanger van het zachte van de mousse. En het frisse van de azijn is super met het sappige en zoete van de peer… Klinkt heerlijk toch? Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.