Stokbrood

Zelf stokbrood bakken


Weinig dingen zijn zo lekker als vers zelfgebakken brood. Zo ook dit stokbrood. Het brood is heerlijk bij soep, salade of als borrelhap met lekkere smeersels, zoals pesto, kaas , aoili en tapenade. Geen enkele reden dus om het niet te bakken en te eten. Probeer goede bloem te gebruiken voor het brood, bijvoorbeeld van je plaatstelijke molen, dat komt de smaak van het brood ten goede!  Let op: Houd rekening met bijna twee uur rust en rijstijd.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Ilse Brugmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.