Stoofpeertjes met rode wijn saus

Foody Redactie


Ik weet het, het is nog wat te vroeg voor stoofpeertjes, maar ik kon het toch niet laten dit recept alvast te delen. Deze stoofpeertjes zijn gemaakt in de slowcooker met een waanzinnig lekkere rode wijn saus. Het bereiden in de slowcooker duurt een stuk langer, maar daardoor worden de smaken van de meegekookte specerijen nog intenser en er komt geen kleurstof aan te pas.
 Natuurlijk kun je dit ook in een normale pan bereiden en dan zal het uiteraard wat sneller gaan, maar de smaken hebben minder lang om in te trekken. Héérlijk met een plens vanille vla.. Yummy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Siny
  • Betsie Lourens
  • Monique van Weert-Oostra
  • Foody redactie
  • PvdZ
  • Hendrik Iterson
  • Len Tralalajadie
  • Marjolein Meijns
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.