Stoofperen in rode wijn
Als de dagen korter en kouder zijn kan een flinke pan stoofperen niet ontbreken. De peertjes geven net iets extra's aan je maaltijd. Of je ze nou naast je aardappels serveert, zoals je ook met appelmoes doet, of als dessert met een bolletje ijs. Smullen is het zeker. Je stoofpeertjes worden mooi rood door rode wijn, port of bessensap toe te voegen. Experimenteer lekker met de hoeveelheid!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |