Stoofpotje met wortel en champignons

Foody Redactie


Een stoofpot is meer een wintergerecht, maar daardoor zeker niet minder lekker in ieder ander seizoen. Een stoofpotje is ideaal om een dag van te voren te bereiden. De volgende dag nadat je gewerkt hebt hoef je alleen nog het stoofpotje op te warmen. Dit recept heeft wat minder vlees en geen ui, maar dit wordt vervangen door wortel en champignons. Eetsmakelijk! Let op: Het stoofpotje heeft minimaal 3,5 uur stooftijd nodig.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Andrea van Dijk
  • Cobi.
  • Louise Van Der Kelen
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.