Stoofpotje van kip met foelie en nootmuskaat

Foody Redactie


Dit heerlijke stoofpotje van kip met foelie en nootmuskaat is heerlijk warm, zacht en lekker comfortfood. Perfect voor in de herfst. Foelie is een ideale specerij om te verwerken in soepen en stoofpotjes. De smaak van foelie is citrusachtig en voeg je toe aan het begin van de bereiding van een gerecht, zodat de smaken goed kunnen intrekken. Serveer dit stoofpotje van kip met wat gekookte aardappelen of rijst en genieten maar. Bereidingstijd: 20 min | Stooftijd: 120 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Harry van der Arend
  • Netty Boender-Hania
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.