Sugar Steak
Sugar snaps, biefstuk en romaine sla zijn de hoofdingrediënten van dit heerlijke gerechtje. Bak die biefstuk samen met wat gember, Spaanse peper en knoflook in de wok. Blus af met wat vissaus, sojasaus en voeg wat suiker toe. Kook ondertussen de sugar snaps en maak vervolgens de borden op. Schep de sugar snaps en de biefstuk op de borden met romaine sla en gebruik de overgebleven saus als dressing. Serveer eventueel met wat rijst of mie en klaar is dit heerlijke gerechtje. Klinkt goed toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |