Suikervrije lemon curd

Suikervrije lemon curd


Lemon curd is ideaal om te verwerken in taarten, gebakjes maar ook door de yoghurt of op een biscuitje. Deze suikervrije lemoncurd doet nauwelijks onder voor het originele recept. Het enige grote verschil in tegenstelling tot normale lemon curd, met suiker, is de kleur. Deze lemon curd is minder helder, maar hij is wél erg lekker. Hij is ongeveer twee weken te bewaren in een afgesloten pot in de koelkast.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Kathleen Heyns
  • Jolanda Verhulst
  • Kris Timmerman
  • Marcel van Lente
  • Quirine ten Kate
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.