Surinaamse bojo met banaan
Bojo is een Surinaamse cake wat je op bijna elk feest voorgeschoteld krijgt. Het opvallende aan bojo is dat het een cake is die niet gemaakt is met bloem, maar bestaat uit cassave en geraspte kokos als basisingrediënten. Daarom is de structuur van de bojo een beetje sponsig en dat is precies wat deze cake zo lekker maakt. Aan deze cake is banaan toegevoegd wat 'm extra lekker maakt. Hij is niet moeilijk om te maken en de smaak zal je echt verrassen. Zeker de moeite waard!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |