Sweet & Sour Chicken
Deze sweet and sour chicken is werkelijk fingerlicking good. Wil je de kipfilet liever niet frituren dan hoeft dat natuurlijk niet. Gebruik dan gewoon een pan (of wokpan), wel met iets dikkere bodem, en vul die met voldoende olijfolie. Voor een knapperig randje moet je de kip wel een beetje laten zwemmen. Helemaal slank? Laat dan de bloem en kokos- of zonnebloemolie weg en grill de kipfilets. Eet de sweet & sour chicken lekker met rijst en gewokte groenten, maar het kan ook gewoon met een grote salade.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |