Tagliata met balsamicostroop

Tagliatelle met balsamicostroop


Weinig moeite, groots resultaat. Tagliata met balsamicostroop it is. Het is niet veel meer dan een goed stuk gegrild vlees, in plakjes gesneden en geserveerd met rucola, balsamicostroop en Parmezaanse kaas. Zó lekker! En makkelijk dus. Zorg ervoor dat je kwalitatief goede producten gebruikt, je aandacht erbij hebt tijdens het bakken en dan is het zeker genieten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Christine Van Wijngaarden-van Velzen
  • Marianne Ent
  • Eveline Faas
  • Arnella Miedema
  • Irene van Waarde
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.