Tagliata met balsamicostroop
Weinig moeite, groots resultaat. Tagliata met balsamicostroop it is. Het is niet veel meer dan een goed stuk gegrild vlees, in plakjes gesneden en geserveerd met rucola, balsamicostroop en Parmezaanse kaas. Zó lekker! En makkelijk dus. Zorg ervoor dat je kwalitatief goede producten gebruikt, je aandacht erbij hebt tijdens het bakken en dan is het zeker genieten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |