Tagliatelle met zalm en ei

Foody Redactie


Deze heerlijk zonnige pasta draai je super snel in elkaar. Zelfs als je eigenlijk geen tijd hebt om te koken. En het is écht lekker. Dit pastagerecht is lente op je bordje, lekker zonnig. Zachte vers gekookte tagliatelle met slierten gerookte zalm, doperwtjes, Parmezaanse kaas, rucola en ten slotte een lekker zacht eitje waarbij de dooier uitloopt. Klinkt goed toch? Enjoy!

2 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Sofie Geronimo
  • Esmée Kramer
  • Danielle Levering
  • Gerrit Hoekstra
  • Sjors van Tongeren
  • Angelique Hagoort-Sweere
  • Bart van der Helm
  • Erna Timmers
  • Madieke van der Zee
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.