Tarte tatin met peer en blauwe kaas

Ingrediënten
Dat zoet heel goed samen kan gaan met hartig bewijst deze tarte tatin met peer en blauwe kaas. De combinatie van het knapperige bladerdeeg, de zachte frisse peren, de volle karamel en de pikante smaak van de blauwe kaas vormen een smaakvol geheel. Niet zo’n fan van blauwe kaas? Serveer de tarte tatin dan met een bolletje vanille-ijs of romige mascarpone. De karamel en de peren kun je al iets van te voren maken. Zo hoef je na het hoofdgerecht de peren alleen nog maar te bedekken met het bladerdeeg en dan kan de taart de oven in!


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |