Tarte tatin met witlof en Friese nagelkaas

Tarte tatin met witlof en Friese nagelkaas


 

Friese nagelkaas is een vergeten kaas, hij wordt nauwelijks meer gegeten. Geheel ten onrechte want het is een heerlijke kaas. Een flink aantal recepten wordt zienderogen spannender en specialer met deze kaas. Zo ook deze tarte tatin. De kaas wordt door het deeg gekneed waardoor de korst lekker veel smaak krijgt. De smaak past geweldige bij de bittere witlof en de zoete karamel. Serveer de tarte tatin in kleine puntjes bij een glas rode wijn. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.