TEX-MEX burger

Een hamburger gaat er natuurlijk altijd wel in! Maar soms wil je weer eens wat anders dan een klef broodje met slappe sla, teveel ui en curry en mayonaise. De lekkerste hamburger kun je toch het beste zelf maken en deze Tex-Mex variant is een welkome afwisseling. Een lekkere Mexicaanse, kruidige burger met cheddar kaas, rode ui en avocado. Afgetopt met gerookte ketchup en wat zure room. Klinkt goed toch? Serveer met wat tortillachips on the side en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |