Thai Chicken Pot Pie
Thaise curry, yumm! Maar deze variant mag er zeker ook zijn. Een heerlijke romige en kruidige curry met kokosmelk onder een dakje van filodeeg. Ofwel een Thai chicken pot pie. Het krokante laagje van de filodeeg is echt heerlijk in combinatie met de zachte curry. En het is net weer even anders dan rijst of noodles. Enjoy! Dit recept is zonder het filodeeg Voedselzandloper proof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |