Thaise dorade uit de oven

Fresh & Easy: Thaise dorade uit de oven


4 personen

Deze Thaise dorade is onwijs simpel om te maken. Zelfs voor één persoon. Het gerecht is heerlijk gekruid met knoflook, gember, rode peper, sesamolie, sojasaus, limoen en een flinke hand koriander (of peterselie). Bak de dorade in ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Eetsmakelijk! Let op: De oventijd kan variëren, maar dit hangt af van het gewicht van de dorade. Vraag de visboer om advies!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Kristel Strikkers
  • Melanie van Meerloo
  • Dieuwke Smit
  • Wim Luneburg
  • Foody redactie
Dorade en papilotte
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Thaise wok garnalen
 5
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Thaise Mosselen
 1
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Hele vis in pittige curry
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.