Thaise groene curry met kip en mihoen

Thaise groene curry met kip en mihoen


2 personen

Groene curry is heerlijk, maar het maken van een groene curry from scratch, doe je niet heel snel. Met de Curry Paste van Conimex maak je heel makkelijk curries zoals deze in Azië smaken. Deze Thaise groene curry is bereid met kip, groene asperges, wortel en doperwtjes. Voeg om het extra lekker te maken nog een scheutje limoensap toe voor een frisse ondertoon. Serveer de cury met mihoen en het genieten kan beginnen. Tip: Houd je van pittig? Voeg dan een of twee extra pepertjes toe. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • agnesvw
  • Renate Rozendaal
  • Sylvia Willemsen
  • Doro
  • Esmée Kramer
  • Tina Talsma
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.