Thaise groene curry met kip en mihoen



Groene curry is heerlijk, maar het maken van een groene curry from scratch, doe je niet heel snel. Met de Curry Paste van Conimex maak je heel makkelijk curries zoals deze in Azië smaken. Deze Thaise groene curry is bereid met kip, groene asperges, wortel en doperwtjes. Voeg om het extra lekker te maken nog een scheutje limoensap toe voor een frisse ondertoon. Serveer de cury met mihoen en het genieten kan beginnen. Tip: Houd je van pittig? Voeg dan een of twee extra pepertjes toe. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Renate Rozendaal
  • Sylvia Willemsen
  • Doro
  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.