Thaise viskoekjes
Viskoekjes, yumm! En deze Thaise viskoekjes zijn lekker fris door de toevoegin van limoenpeper, een vleugje koriander en citroengras. Precies de smaken die bij Thailand horen. En aangevuld met zeezout een goede basis om deze heerlijke viskoekjes op smaak te brengen. Ze zijn super om als borrelhapje te serveren, maar zijn ook lekker als lunch of avondeten met een lekkere salade on the side. Serveer met een extra limoentje, een frisse komkommersalade of een zoete chilisaus en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |