Thaise wok garnalen

Thaise wok garnalen


Dit Thaise wok gerecht met garnalen combineert de klassieke Thaise aroma's van kokos, limoen en gember. Serveer de garnalen met noodles of witte rijst en strooi er flink wat gehakte koriander of Thaise basilicum over. Simpel, snel en héérlijk. Eet smakelijk! 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ron de Kort
  • Esther Alderliesten-Keizer
  • Wil Joop
  • Louise Van Der Kelen
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Cataplana van Diantha’s moeder
 16
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Goddelijke garnalen uit het nieuwe kookboek Hemels!
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Copycat garnalen met tamarinde
 2
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.