Tilapia-bacon spiesjes voor op de BBQ
Het is zomer! En dat betekent lekker lang buiten in de tuin hangen, drankje erbij en zo tegen etenstijd de BBQ aanslingeren. Heerlijk al die stukken vlees, maar af en toe wil je ook wel eens wat anders dan vlees. Vis valt vaak snel uit elkaar of het blijft plakken op de barbecue. Om dat te voorkomen is het handig om er een beetje bacon omheen te wikkelen. Zo blijft de vis goed bij elkaar en heb je meteen een extra lekker smaakje eraan meegegeven. Serveer de spiesjes met een frisse limoen-bieslook mayonaise en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |