Toastje met chutney van paprika en aubergine

Toastje met chutney van paprika en aubergine


De chutney uit dit recept is heerlijk op een toastje met roomkaas, maar het smaakt ook heerlijk bij vlees, op een broodje, in een salade en ga zo nog maar even door. Maak dus vooral het hele recept, wat genoeg is voor 750 ml chutney. In een goed afgesloten pot is het in de koelkast blijft het zeker een week op twee goed. Alle tijd dus om het overal op te smeren en bij te serveren. 

 

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Komkommer met tonijn
 8
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Kerstborrelboom
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Gegrilde aubergine met hummus
 25
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.